Müsteri Hizmetleri
+90 262 646 8550
<bgsound src ="css/fon.mp3">

ŞİRKET PROFİLİ

Şirketimiz 1984 yılında GÜRLER TİCARET ünvanıyla Gebze'de ticaret hayatına başlamıştır. Arapçeşme merkez olmak üzere Dilovası ve İnönü Mah. şubeleriyle sektöründe söz sahibi olmuştur.

 

Değişen çağa ve dünya teknolojisini yakından takip edip inşaat melzemeleri satışı ve imalatıyla Gebze'nin öncü firmaları arasında hep olmuştur.

 

1999 yılında bölgemizdeki büyük depremi yaşayarak inşaat sektöründeki bilgi ve birikimlerini bu yönde kullanarak inşaat işlerine başlamıştır. "Önce kalite, sonra insan duası." mantığıyla birbirinden güzel, modern ve konforlu inşaatlarıyla insanların güvenini ve duasınıda arkasına alarak işlerinde daha da titiz olarak hizmet vermektedir.

 

İnönü mahallesindeki işyerimizde toptan ve perakende; Amerikan panel kapı, ve Çelik kapı sektöründe yeni model ve çeşitliliğimizle halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

 

VİZYONUMUZ

 

Özverili hizmet, profesyonel ve konusunda deneyimli ve eğitimli personel ile çağa ayak uyduran, gelişen, değişen inşaat sektörüne yönelik kalite ve güven duygusunu destur edinen aile şirketidir.

 

 

 

Copyright © 2013 GÜRLER İNŞAAT GAYRİMENKUL
Tüm Hakları Saklıdır.