Müsteri Hizmetleri
+90 262 646 8550
<bgsound src ="css/fon.mp3">

KURUCUMUZ

 

Şirketimizin Kurucusu Merhum HACI TURAN GÜRLER Şubat 1943 yılında Malatya`nın Arapgir ilçesine bağlı Eskiarapgir köyünde dünyaya gelmiştir.

1958 yılında yani 15 yaşında iken köyünde evlenir. Bu zamanlarda devamlı birşeyler alıp satmaya, o köy ortamında ticaret yapmaya çalışmış fakat şartlar oluşmayınca o da gurbet hayatının seçerek 1961 yılında İstabul Mevlanakapı`ya yerleşmiştir.
Burada baba mesleği eski bina yıkımı ve inşaat malzemeleri satışı ile işe başlamıştır.


Ülkenin sanayisinin gelişimiyle sektör değiştirmiş, 1970 yılında fabrika servis taşıma işine girmiştir. İlerleyen zamanlarda hatlı minübüs taşımacılığı faaliyetlerinde bulunmuştur.


1974 yılında Esenler`de kendi binasını inşa ederek buraya taşınmış, nakliyat ve kömür ticaretiyle de ticaret hayatına devam etmiştir.


Kendi deyimiyle "Çok yerinde ve zamanında bir karar" ile 1984 yılında Gebze`ye Arapçeşme merkez olmak üzere, Dilovası ve İnönü Mh. Şubeleriyle inşaat malzemeleri satışı işyerleriyle çok güçlü ve hızlı adımını atmıştır.


Ticaretteki cesurluğu, dürüstlüğü, ahlakı, iyi niyeti ve keskin zekasıyla çok kısa bir zamanda zirveye ulaşmış, sektörde en üst noktaya gelmiştir. Gayrimenkul işleriylede ticarini bu yöne çekmiş, inşaat sektörünün alt yapısını oluşturmuştur. Bu arada Gebze`nin tanınan ve sevilen siması olmuştur.


Herşeyin bir zamanı olduğunu düşünerek çok sevdiği emeklilik hayaline kavuşmak isteyerek çok güvendiği oğullarına işleri teslim edip emekliye ayrılmıştır. 1995 yılında Annesinin`de telkiniyle "HAC" farizasını yerine getirip o kendine çok yakışan "HACI" ismini almıştır. Bundan sonraki zamanlarında bağ, bahçe ve hayır işlerine kendini adamış, bundan sonraki zamanlarında da bir çok insana da faydalı olmuştur.


Emekliğin en güzel yerinde iken ALLAH(c.c) gel emrine uyarak 7 Temmuz 2012 yılında Allah`ın Rahmetine kavuşmuştur.


Her nefis ölümü tadacaktır, önemli olan giderken bu fani dünyadan geriye bir seda bırakmaktır.


"SEN ÇOOOK HOŞ SEDALAR BIRAKTIN HACIM!..."


Allahım Rahmet Eylesin!... AMİN. AMİN. AMİN.


Copyright © 2013 GÜRLER İNŞAAT GAYRİMENKUL
Tüm Hakları Saklıdır.